Büyük Dini Merce Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi (Allah onun ömrünü uzun etsin.) Aşure Tugayları komutanı ve beraberindeki Mücahidleri kabul etti

Büyük Dini Merce Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi (Allah onun ömrünü uzun etsin.) Aşure Tugayları komutanı ve beraberindeki Mücahidleri kabul etti



5/3/2023



“Şeriat hükümlerindeki ihmal, musibetlerin devamına sebep olur...”

Büyük Dini Merce Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin necefi (Allah onun ömrünü uzun etsin.), Emir ve direktifleri dinlemek üzere Sekizinci Tugay (Aşure Tugayları) komutanı Sayın Kazım El-Cabri ve beraberindeki askeri heyetini kabul etti.

Büyük Dini Merce Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin necefi (Allah onun ömrünü uzun etsin.), yaptığı konuşmada, şeriat hükümlerine uyulmasının gerekliliğine aksi takdirde musibetlerin devam etmesine sebep olacağından, ehemmiyetine vurgu yaptı. “Şeriat hükümlerine uymak insan ve toplum için ilahi mükâfatlara neden olur.” Dedi.

Büyük Dini Merce Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin necefi (Allah onun ömrünü uzun etsin.), Hazret-i Cenâb-ı Hakk'ın, kulunu ve onun makamını riayet derecesine ve ölçüsüne göre yükselttiğine işaret ederek şöyle devam etti: “Irak'ı ve kutsal türbeleri savunma görevimizin ilahi bir görevdir, bunun Iraklılar ve müminler tarafından bilinmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Yüce Allah meşru görevlerini yerine getirenlerin ve cihat harekatına katılanların dünya ve ahiretteki statülerini yükseltsin inşaallah.

Mücahidlerin mukaddes türbeleri müdafaasında Cenab-ı Hakk'ın, Rasulünün ve Ehl-i Beyt'in (Allah'ın salat ve selamı hepsinin üzerine olsun.) himayesi altında olduğunu belirtti.




NECEF TELEGRAM KANALINA KAYDOL


GÖNDER
YAZDIR
KAYDET