Büyük Dini Merce Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi’nin (Allah onun ömrünü uzun etsin.) Süleymaniye'deki makam heyeti mübarek Şaban ayı kutlamalarına katıldı

Büyük Dini Merce Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi’nin (Allah onun ömrünü uzun etsin.) Süleymaniye'deki makam heyeti mübarek Şaban ayı kutlamalarına katıldı



25/2/2023



Süleymaniye vilayetinde cami ve Hüseyiniye imamı Seyyid El-Hekim ve heyeti, masum imamlarımızın (as) doğum günü kutlamaları için mübarek Şaban ayı kutlamalarına katıldı.

Şeyh Hüseyin el Şuravi, İsmet ve Nubuvvet Evi’nin masum halkına olan sevgimizi ve bağlılığımızı teyit eden bu inanç paylaşımının öneminden bahsetti, en üstün salavatlar ve selamlar onların üzerine olsun. Şeyh Hüseyin el Şuravi şöyle dedi: “Mübarek Şaban ayının gelişiyle sevinerek ve onların doğum yıl dönümlerini kutlayarak, masum imamlara olan sevgi ve bağlılığımızı göstermekteyiz. Mukaddes Şaban ayının gelişiyle sevinerek atmosferimize neşe ve mutluluk tezahürleri yayıldı. Bu ay içerisindeki kutlu doğum günleri olan İmam Hüseyin (as), oğlu Seccad (as) ve kardeşi Ebu Fazl Abbas’ın (as) doğum günlerini kutlamaktayız.

Şeyh Hüseyin el Şuravi: “Bu kutlamalar; Muhammed bin Abdullah'a (saa) ve onun tertemiz Ehl-i Beyt’ine (as) yakınlıktan, sevgi ve hayranlıktan başka bir şey değildir.” Dedi.

Şeyh Hüseyin el Şuravi bu vesileyle, Asrın ve Zamanın Efendisi hazreti imam Mehdi’ye (Af) Büyük dini Merce Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi’ye (Allah onun ömrünü uzun etsin.) ve onun şahsında bütün merceiyete ve İslam alemine tebrik ve hayır dualarını sunarak konuşmasını tamamladı.




NECEF TELEGRAM KANALINA KAYDOL


GÖNDER
YAZDIR
KAYDET