Peygamber efendimizin peygamberlik mertebesine erdiği günlerinin gölgesinde...

Peygamber efendimizin peygamberlik mertebesine erdiği günlerinin gölgesinde...



19/2/2023



Büyük dini Merce Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi (Allah onun ömrünü uzun etsin.), Irak'ın farklı yerlerinden ve İslam dünyasının çeşitli devletlerinden gelen çok sayıda mümini kabul etti.

Büyük dini Merce Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi (Allah onun ömrünü uzun etsin.), kendisini tebrik etmeye gelen öğüt, dini tavsiye ve direktiflerinden ilham alan çok sayıda mümini kabul etti.

Heyetler Irak'ın birçok değerli vilayetinden ve bir dizi İslam ülkesinden geldi.

Büyük dini Merce Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi (Allah onun ömrünü uzun etsin.), konuşmasında, Allah'ın mübarek ayındaki (Receb-i Asab) bu hatıradan ilham almanın önemini vurguladı. En büyük Peygamber (saa) ve onun Ehl-I Beyt’I (as) onun asil mesajından iyilik ve doğruluk anlamlarını getirdi.

Müminlerin Emiri'in (as) velayetine sımsıkı sarılmak gerekir ki, bu da takva vasfını kazanmakla olur, bu da günahlardan sakınmak ve masiyetten uzaklaşmak ve insanın kendisini gece gündüz hesaba çekmesinin neticesi ile olur.

Büyük dini Merce Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi (Allah onun ömrünü uzun etsin.), Her heyete dünya ve ahiret hayrına bir takım nasihatler ve öğütler verdi.

Heyetler de kendi paylarına, Büyük dini Merce Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi’nin (Allah onun ömrünü uzun etsin.)  direktiflerini takdir ettiler ve aralarında, Ehl-i Beyt'in faziletini ve durumunu gösteren bir takım beyitler okudular. Büyük dini Merce Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi de (Allah onun ömrünü uzun etsin.) kendisini ziyarete gelen bu insanların sağlık ve sıhhatleri için dua etti.





NECEF TELEGRAM KANALINA KAYDOL


GÖNDER
YAZDIR
KAYDET